Garantie

Tekeningen:

 • Bij tekeningen stuur ik tussentijds foto's zodat eventuele verbeterpunten nog op tijd toegepast kunnen worden.
  Zo probeer ik samen met jou tot het best mogelijke resultaat te komen en te voorkomen dat je niet tevreden bent met het eindresultaat. Geef het daarom ook op tijd aan wanneer je iets niet mooi vindt, of als iets niet klopt. Aangezien een tekening speciaal voor jou gemaakt wordt kan deze niet geretourneerd worden. Annuleren kan alleen indien ik de tekening nog niet af heb en wanneer ik er minder dan 2 uur aan besteed heb. Alleen dan krijg je jouw aanbetaling terug. Heb ik er al meer tijd ingestoken en je wilt toch annuleren, dan krijg je jouw aanbetaling helaas niet meer terug. De aanbetaling voor een tekening bedraagt 20% van het totaal bedrag. Je krijgt hiervoor een factuur via de mail.

Doorverkopen mag niet!

 • Ik hou ten aller tijde het auteursrecht op elke tekening of schilderij die ik maak.
  Het is niet toegestaan om mijn werk door te verkopen, te verveelvoudigen of te plaatsen op internet zonder mijn schriftelijke toestemming!
  Heb je een tekening bij mij gekocht, en wil je dit delen op social media?
  Dan mag dat alleen door middel van een, door mij toegestuurde, foto voorzien van een watermerk, plus een vermelding/tag van mijn naam bij de afbeelding.

Kijk voor meer informatie op de pagina "auteursrechten".


Textielproducten:

 • Binnen 8 dagen na het ontvangen van je textielproduct, kun je deze (op eigen kosten, met track & trace!) terug sturen, en stort ik je geld terug. De verzendkosten krijg je niet terug.
  Het product moet wel ongebruikt en onbeschadigd zijn. Gelieve eerst contact op te nemen alvorens het product te retourneren.
 • Heb je een gepersonaliseerd textielproduct, zoals een knuffel met een naam erop, dan kan deze niet meer geretourneerd worden! Tijdens het maken van je bestelling stuur ik je tussentijdse foto's. Het is dan ook van belang dat je het op tijd aangeeft wanneer er iets niet naar wens is, zodat het nog aangepast kan worden.
 • Mocht een textielproduct binnen 2 maanden onverhoopt kapot gaan, wil ik deze gratis voor je repareren.
  Mits dit nog mogelijk is en de schade niet veroorzaakt is door onjuist gebruik.
  Om dit te kunnen beoordelen, ontvang ik graag eerst een duidelijke foto van het defect.
  De verzending, naar mij, voor een reparatie moet je wel zelf betalen,
  zorg er altijd voor dat je het met Track & Trace code verstuurd.
  Het opnieuw opsturen naar jou, neem ik dan voor mijn rekening. Zo staan we quitte.

Let op!

Ik zorg er tijdens het maken van babyspeelgoed uiteraard voor dat alles goed vast zit. Het is echter aan de koper om goed in de gaten te houden of het nog verantwoord is om de baby er mee te laten spelen. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele gevaren door onjuist gebruik of het gebrek aan toezicht. 

Controleer speelgoed regelmatig op slijtage/mankementen. Houdt toezicht op uw kind tijdens het spelen.
Geef kapot speelgoed nooit terug aan het kind om verstikkingsgevaar te voorkomen!