Prikkel

Cover voor

'Prikkel viert Kerst,' is mijn tweede boek met Prikkel in de hoofdrol en is nu te bestellen! 

In dit tweede verhaal stelt Prikkel zijn winterslaap nog even uit. Hij doet dit om kerst te kunnen vieren samen met zijn vrienden in het bos. Prikkel maakt een sneeuwpop, maar vind de sneeuw wel erg koud. Hij helpt met het versieren van de dennenboom en hij moet een cadeautje regelen voor Elsje de Eekhoorn. Waar gaat hij dat cadeautje vandaan halen? Prikkel beleeft een hele gezellige kerst met zijn vrienden en hij heeft zelfs een favoriet kerstliedje!

Het boek kost €20,99 en is direct te bestellen met het bestelformulier bovenaan deze pagina.

Bestel dus snel dit extra dikke kerstverhaal van Prikkel!

Kleurplaat

Download en print hier je eigen Prikkel kerst kleurplaat!

 

Download kleurplaat

'Prikkel is nieuw in het bos,' is mijn eerste boek. Ik heb het zelf geschreven en geïllustreerd. Het is een voorleesboekje voor kinderen vanaf ongeveer twee jaar oud tot een jaar of acht. En ouder mag uiteraard ook. Er zitten veel afbeeldingen in het boek, waaronder ook kleurplaten. Zo kunnen de kinderen zelf hun eigen Prikkel afbeeldingen inkleuren!

Prikkel is een egeltje dat net nieuw is in het bos en hij wil zijn nieuwe buren leren kennen. Hij wandelt overal naartoe, maar wanneer het donker wordt, heeft hij moeite om de weg terug te vinden. Komt Prikkel nog wel thuis?

Het boek kost €16.50 en is bij boekscout te bestellen middels deze link.

Je kunt het boek ook direct bij mij bestellen via het bestelformulier bovenaan deze pagina. 

 

cover voor

Dit is de gehaakte versie van Prikkel. Hier is er maar één van. Hij is uniek en voorlopig blijft dat ook zo. Soms beleeft deze Prikkel weleens wat en dat is dan te zien op Instagram. Ook wordt je via onderstaand Instagram account op de hoogte gehouden over ontwikkelen betreft het boek.

Ga hier naar Instagram om Prikkel te volgen!

20220916_080709

Laatste update: 01-11-2023

2 gedachten over “Prikkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *