Een frisse start

Zo.. we zijn weer een paar maanden verder sinds mijn laatste blog. En wat is er een hoop gebeurd in de tussentijd.

Zoals ik al vertelde in de vorige blog, gingen wij verhuizen. Nou dat is inmiddels ook gebeurd hoor. We zijn verhuisd! We hebben eerst twee weken volop geklust in het nieuwe huis, en toen zijn we over gegaan. Niet dat alles toen al af was, maar we konden er wel in. Beetje bij beetje komt het huis steeds verder af. Eergisteren is de nieuwe keuken geplaatst en dat maakt toch wel een verschil.

De bovenkant van de oude keuken hebben wij meteen al gesloopt toen we de sleutels kregen. Zo konden we meteen zien wat erachter verstopt zat. Zo is er een tweede inmeter langs geweest, voor het inmeten van de nieuwe keuken, omdat er een koof met leidingen in de hoek verstopt bleek te zitten.

Tijdens het slopen van de bovenkant van de keuken, is de kookplaat gesneuveld. Dus de eerste weken dat wij hier zaten, konden wij niet koken. De afgelopen drie weken kwam dus alles uit de oven, magnetron, frituurpan of van thuisbezorgd.

Dat de nieuwe keuken nu staat is dus wel een verademing. Alles werkt en er kan weer gekookt worden!

Verder heb ik voorlopig nog genoeg te doen. Het meeste uitpak en inruimwerk heb ik wel gedaan, op een aantal dozen na. Maar er moeten ook nog wat spullen aangeschaft worden zoals bijvoorbeeld raambekleding voor de woonkamer en een dressoir.

Ook zijn er nog tal van kleine klusjes die gedaan moeten worden zoals dingen ophangen, laatste stukje in de woonkamer behangen, wat dingetjes bijwerken met verf etc.

En ik ben begonnen aan het project 'tuin'. Op zich lag de tuin er niet slecht bij, maar de plantenborders waren verzakt, en vielen uit elkaar. En er stond een grote dennenboom in die mijn zwager een kopje kleiner heeft gemaakt. Alleen zitten de wortels nog wel in de grond. Dus nu heb ik besloten een border weg te halen, en de andere border, met de wortels, te vergroten. Het is alleen wel even een klusje wat niet in een dag af is. En dat hoeft gelukkig ook niet. Als het mooi weer is, doe ik elke keer een beetje.

Ik heb hier momenteel ook nog mooi de tijd voor aangezien ik nog zoekende ben naar een nieuwe baan. Ja... dat is ook nog even tussendoor gekomen. Tegen alle verwachtingen in, is mijn contract niet verlengd. (half jaar geleden nog een werkgeversverklaring gehad voor de hypotheek dat mijn contract met een jaar verlengd zou worden, hier kunnen alleen geen rechten aan worden ontleent) Lang verhaal kort, ongeveer drie maanden voordat mijn contract afliep is er een jonger meisje aangenomen omdat we opeens met meer mensen mochten staan op een dag, en daarna werd mijn contract niet verlengd zonder duidelijke reden. Dat zegt overigens meer over hen dan over mij... It's their loss. Op zich kwam het voor de verhuizing niet slecht uit, want ik had nu alle tijd hiervoor. Maar ik ben dus wel weer op zoek naar iets nieuws voor ongeveer drie dagen per week.

Maar goed, we zitten dus inmiddels in het nieuwe huis, vandaar de 'frisse start', ik vind ongetwijfeld binnenkort ook een nieuwe baan, de website heeft een nieuw fris kleurtje gekregen en ik ben ook weer beschikbaar voor tekeningen en creaties in opdracht! Alle hobbyspullen zijn uitgepakt en de tekentafel staat klaar voor de start, dus het kan weer! Kom maar door met die bestellingen 😉

Anuschka Krijger

www.anuschkakrijger.nl

Creatieveling op meerdere vlakken.

Eén gedachte over & ldquo; Een frisse start & rdquo;

Reacties zijn gesloten.