Het eerste boek is een feit!

Vandaag ontving ik het eerste exemplaar van mijn kinderboek! Ik zat er al met smart op te wachten en rende bijna als een klein kind op pakjesavond naar de voordeur toen hij op de mat viel. Mijn eerste echte boek, zelf geschreven en geïllustreerd is nu werkelijkheid geworden. Ik ben er eigenlijk best wel een beetje trots op! Mag wel hè?

Het boek is binnenkort voor iedereen te bestellen. Inmiddels heb ik zelf al een bestelling geplaatst voor de mensen die graag een gesigneerde versie willen ontvangen.

Wanneer het boek te bestellen is, begint mijn promotietocht! Hopelijk zijn er boekwinkels die mijn boek willen inkopen. Ook het aanschrijven van hoofdkantoren van grotere winkelketens hoort daar bij. Ik ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken.

Vrij recent heb ik overigens ook een nieuwe pagina toegevoegd aan deze website. 'Kinderboeken,' via het  menu kun je dan naar 'Prikkel.' Daar vind je de laatste updates over het boek, nieuwe boeken in de maak en meer Prikkel gerelateerd nieuws.

Anuschka Krijger

www.anuschkakrijger.nl

Creatieveling op meerdere vlakken.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *