Het is alweer even geleden…

Het is alweer even geleden sinds mijn laatste blog. Dus tijd voor een nieuwe!

Eerst maar even de laatste updates;

Sinds november ben ik werkzaam als onderwijsassistent. Tot nu toe bevalt mij dat goed en ik hoop dat ik dit nog vele jaren mag blijven doen!

In december ben ik begonnen aan een tekening van het hondje Senna, ik heb deze tekening begin januari afgerond. Eerder kon ik er niks over zeggen omdat de tekening nog cadeau gegeven moest worden. Het hondje is niet van mij, ik heb geen honden. Dit was een tekening in opdracht. De tekening is inmiddels cadeau gegeven en goed in de smaak gevallen, dus nu is deze te vinden in het portfolio.

De tekening van Frummel waar ik vorig jaar aan begonnen ben, is nog steeds niet af. Die heb ik even apart gelegd toen ik Senna ging tekenen. En die ligt nu nog steeds in de kast...

Ondertussen doe ik ook veel andere dingen tegelijk. Zo heb ik een lopend breiproject, meerdere haakprojecten die nog niet af zijn, heb ik ondertussen een kamer hier in huis opgeknapt (schilderen, behangen etc.) en moet ik eigenlijk ook nog steeds verder met de illustraties van het tweede Prikkel boek. Ook heb ik al ideeën in mijn hoofd voor een derde Prikkel boek die ik wil uittypen.

Prikkel is in januari twee geworden. Althans... twee jaar geleden tekende ik de eerste versie van Prikkel, toen nog Prickle. Ik had het idee om hem op een mok te laten drukken, maar daar was toen weinig animo voor. Later heb ik een verhaal geschreven over Prikkel en heb ik hem verder doorontwikkeld tot de Prikkel die wij nu kennen.

Maar aangezien het tweede boek "Prikkel viert Kerst" heet, zou het toch wel leuk zijn om het dit jaar ruim op tijd uit te kunnen geven voor de Kerst. Dus moet ik mij er binnenkort maar weer eens aan gaan zetten om verder te gaan met de illustraties bij het verhaal. Het zijn er nog al wat en het is veel van hetzelfde om te tekenen, dus ik heb er ook niet altijd evenveel zin in.

Genoeg te doen dus naast mijn werk en gewoon mijn huishouden. Ik verveel mij niet snel, ik heb altijd wel ergens een hobbyproject liggen waar ik mee verder kan. En voordat de één af is, ben ik de volgende alweer gestart. Daardoor heb ik ook altijd wel iets dat ik wil afmaken, alleen heb ik daar helaas niet altijd genoeg energie voor. Dan blijft het liggen en dat vind ik dan vervelend. Gelukkig heb ik geen last van deadlines.

Dit weekend doe ik het lekker rustig aan, eens even kijken waar ik allemaal mee verder ga. Ik was al begonnen aan de berg strijkgoed die er nog lag en nu heb ik ook eindelijk weer eens een blog geschreven. Ben ik toch alweer nuttig bezig geweest vandaag!

Fijn weekend allemaal!

Anuschka Krijger

www.anuschkakrijger.nl

Creatieveling op meerdere vlakken.

Eén gedachte over & ldquo; Het is alweer even geleden… & rdquo;

Reacties zijn gesloten.