Prikkel gaat dit jaar toch echt Kerst vieren!

Nou het is eindelijk zo ver! Ik heb even flink gas gegeven de laatste twee maanden en alle afbeeldingen afgemaakt bij het tweede Prikkel boek. 'Prikkel viert Kerst.' Zoals jullie kunnen zien op de site ben ik niet heel erg consequent in het schrijven van blogs. De laatste was van mei dit jaar. En zoals ik in die blog al vertelde, heb ik vele hobby's en projecten liggen. Daarom kom ik nooit overal aan toe en dat is ook de reden dat de tekeningen bij het tweede boek, zo lang op zich lieten wachten. Het waren uiteindelijk ook wel 33 afbeeldingen om te maken. Veel meer dan het eerste boek waar ook nog kleurplaten in zaten. Deze hoefde ik dus zelf niet in te kleuren. Het nieuwe boek is voorzien van alleen maar gekleurde afbeeldingen en dat was wat meer werk. Ook is dit verhaal veel langer dan het eerste boek. Ik beschouw het daarom als een 'Kerstspecial!'

Ik wilde het boek weer uitgeven via boekscout, net als het eerste boek. Maar zij hebben het nu veel drukker dan vorig jaar, waardoor het niet meer haalbaar is om het boek voor de kerst nog uit te geven. Maar gelukkig is er nog een optie! Ik kan via hen het boek ook in eigen beheer uitgeven. Dat kan wel binnen een aantal weken gerealiseerd worden. Wat inhoud dat ik wel zelf eerst mijn eigen boeken moet laten drukken en inkopen en dus ook moet betalen. Daarom hoop ik natuurlijk wel dat jullie allemaal massaal het boek gaan kopen, zodat ik straks niet met 40 boeken blijf zitten. 😉

 

De datum dat het boek gepubliceerd wordt is nog niet bekend. Het wordt uiteraard nog voor december dit jaar. Maar je kunt het boek wel alvast reserveren! Zo weet je zeker dat er een exemplaar voor jou klaarligt op het moment van publicatie zonder verdere verplichtingen. Kijk op de pagina Kinderboeken> Prikkel voor meer informatie en om het reserveringsformulier in te vullen.

Ook komt er binnenkort nog iets anders leuks aan. Een kerst product met uiteraard Prikkel in de hoofdrol! Wat het precies is, ga ik nog niet verklappen. Misschien maak ik er wel een leuke actie van in combinatie met het nieuwe boek. Daar ga ik nog even over nadenken. 😉

 

 

 

Anuschka Krijger

www.anuschkakrijger.nl

Creatieveling op meerdere vlakken.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *