Prikkel viert kerst is nu te koop!

Het is eindelijk zo ver! Ik heb de boeken binnen en ze zijn klaar voor de verkoop!

Prikkel viert kerst is mijn tweede boek over Prikkel. Het was even spannend of het wel ging lukken om dit boek nog ruim voor de kerst in de verkoop te krijgen. Daarom heb ik het boek nu uitgegeven in eigen beheer, en daar is het dan. Ruim op tijd voor kerst en uiteraard zeer geschikt als kerstcadeau. Maar uiteraard ook geschikt als Sinterklaascadeau. Zodat het boek tussen Sinterklaas en Kerst nog vele keren voorgelezen kan worden om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen. Het boek kost €20,99

Zoals jullie op mijn social media al hebben gezien, heb ik ook gevulde kerstmokken laten maken met Prikkel erop. Deze zijn te bestellen voor €15 per stuk, maar je kunt ook gebruik maken van de combideal met het boek samen voor €32,50

Het is nu ook mogelijk om op de pagina 'Prikkel,' op deze website, een leuke kleurplaat te downloaden van Prikkel en zijn vriendjes in kerstsfeer! Die is helemaal gratis dus zeker doen!

Op deze pagina over Prikkel vind je ook meer informatie over de boeken en ze zijn meteen te bestellen via de bestelformulieren.

Binnenkort ga ik met de boeken langs bij diverse boekwinkels hier in Dordrecht, en wie weet kom je 'Prikkel viert kerst' dus binnenkort wel tegen in een boekwinkel!

 

Anuschka Krijger

www.anuschkakrijger.nl

Creatieveling op meerdere vlakken.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *